Raguž saslušan u SIPA-i, evo i zbog čega: 'A jesam se Fadilu rugao'

Rekao je da je imao iznimno korektan i profesionalan tretman djelatnika SIPA-e

BILD.BA | 12. SVIBNJA 2023. | 13:54

''Jučer u parlamentu, danas na SIPA-i - a jesam se Fadilu rugao'', objavio je na Facebooku Slaven Raguž, predsjednik HRS-a koji je saslušan u SIPA-i. Kako je objavio, Tužiteljstvo BiH je pokrenulo istražne radnje na osnovu kaznene prijave koju je prošle godine podnio protiv Bakira Izetbegovića, Reufa Bajrovića i Emira Suljagića, a zbog, kako navodi, izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje i netrpeljivosti.

''Sjećate se ono kad je Bakir prebrojavao lovce, Reuf prijetio 'najbolje naoružanim narodom na svijetu', a Emir govorio o 'punim grobljima onih koji su prijetili Bosni'? Pozvan sam u svojstvu svjedoka od strane Tužiteljstva, iako ne znam zašto, budući da nisam izjavio ništa dodatno što ne stoji u prijavi.

Samo sam dodao da zahtijevam da se i ovu trojku pozove na saslušanje. Valjda se istražne radnje provode protiv prijavljenih, a ne onog koji je prijavio?! Moram napomenuti iznimno korektan i profesionalan tretman djelatnika SIPA-e'', napisao je Raguž.
VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.