Prva večer Dore izazvala mnoštvo negativnih komentara, oglasio se i Jacques Houdek

FOTO: CROPIX

Večer nije prošla baš najbolje, a izvođači su se mučili s tremom i problemima u pjevanju.

BILD.BA | 23. VELJAČE 2024. | 11:50
IZVOR: Zagreb.info

Završena je prva polufinalna večer Dore 2024., a u nedjeljno finale plasirali su se: Pavel, Vinko, Eugen, Robert Ferlin i Battifiaca, Stefany, Saša Lozar, Let 3 i Lana Mandarić.

Večer nije prošla baš najbolje, a izvođači su se mučili s tremom i problemima u pjevanju Sve to vidio je i Jacques Houdek, glazbenik koji je Hrvatsku predstavljao na Eurosongu 2017. godine.

Jacques je također i vokalni mentor koji drži satove pjevanja. I on je imao primjedbu na sinoćnje izvedbe te je svima savjetovao da se pod hitno uhvate treninga.


Večer je razočarala

“Draga djeco s Dore, HITNO se javite u vokalni studio ‘Gospodin Glas’. Tu sam za vas. P.S. Brava, Stefany, jedina u tonalitetu”, napisao je na svom Facebooku Houdek.

Podsjetimo, večer je otvorila Noelle sa pjesmom ‘Baby, baby’, a zaključio ju je Saša Lozar sa pjesmom ‘Ne plačem zbog nje’. Malo je reći da su reakcije publike bile loše.

“Za koji falš da glasam”, “Moji pas ima bolje vokale”, “Totalni fijasko, ne trošite novac”, “Nadam se da će bar Lasagna pokidati sa nastupom”, “A publici je očito HDZ podijelio karte… Doslovno umrli jučer i oživjeli danas… I sutra su opet mrtvi”, “U čemu je kvaka? Svi redom falšaju”, “HRT totalni promašaj, bolje je bilo u Opatiji”, pisali su gledatelji.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.