Procurili honorari? Evo koliko zarađuju natjecatelji 'Survivora'

U ‘Survivoru’ u američkoj produkciji pobjednik dobiva čak milijun dolara.

BILD.BA | 29. OŽUJKA 2024. | 09:17

Uzbudljiva nova epizoda Survivora u kojoj će se timovi natjecati za plemenski imunitet, donosi napetost, izazove i dinamične obrate.

Prije odlaska na poligon, Martina, koja je odrasla u domu, podijelit će svoje duboke osjećaje zahvalnosti prema okruženja u kojem je odrasta.

„Ako već nisam mogla odrasti u obitelji, onda sam odrasla na najboljem mogućem mjestu. Puno mi znače. Doslovno su mi spasili život i tete su ga okrenule u pravom smjeru. Sve što jesam, to sam zahvaljujući njima. Kako ovdje imam vremena razmišljati, shvatila sam koliku sam sreću imala s obzirom na to da nisam imala obitelj u kojoj ću odrastati, imala sam najbolju zamjensku“, ispričat će Martina, prenosi Dnevno.hrStvari se dodatno kompliciraju, a past će i teške optužbe

U crvenom plemenu pred igru na poligonu odvit će se prava drama koja će svoj epilog dobiti na plemenskom vijeću. Naime, Vojislav će suočiti Ivanu s izjavama koje je navodno uputila Mitru i Vesni, a to je da nagovara ljude da glasaju za njega na plemenskom vijeću, a ne za Varju koja je ugrožena u kampu.

Vojislav će Ivanu nazvati „narcisoidnom manipulatoricom“, ali veoma brzo će saznati tko je osoba koja mu zapravo reže granu na kojoj sjedi.

Dok se približava odlučujući trenutak na plemenskom vijeću, kandidati moraju razmisliti o tome koga će nominirati za duel. Ne propustite novi nastavak Survivora koji je prepun uzbuđenja i neočekivanih obrata.


Pozamašan honorar

Podsjetimo, svojevremno su kuloarima kružile priče o honoraru natjecatelja. Tako se, primjerice, tvrdilo kako za samo tjedan dana aktivnog sudjelovanja u adrenalinskom showu svaki kandidat dobije pozamašan iznos od 1000 do 1500 eura.

U ‘Survivoru’ u američkoj produkciji pobjednik dobiva čak milijun dolara. No, zbrojivši tjedne honorare, kandidati koji uspiju izdržati dulje vrijeme u showu u Dominikanskoj Republici također će dobiti vrlo pristojan iznos, čak i ako ne pobijede.

Ako pokušavate skinuti kile ovi zalogajčići i međuobroci bi mogli pomoći

“Poštovani, ugovori i honorari kandidata u domeni su poslovne tajne, stoga ih Nova TV ne može komentirati. Za dodatna pitanja stojimo na raspolaganju”, poručili su svojevremeno s Nove TV.


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.