Pretužno: Žena naručila telad preko interneta, platila 12 000 KM, prevarili je 

FOTO: PHOTO BY ANNIE SPRATT ON UNSPLASH

Stupila je u kontakt s prodavateljima kojima je uplatila dogovoreni iznos od preko šest tisuća eura

BILD.BA | 20. OŽUJKA 2023. | 14:04

Vlasnica (37) tvrtke koja se bavi uzgojem goveda prijavila je policiji u Karlobagu da je preko internet oglasnika kupovala stoku za svoje poduzeće te da je telad platila, ali je nije dobila pa je oštećena za 6650 eura, izvijestila je Policijska uprava u Gospiću, prenosi Index.hr.

U Ličko-senjskoj županiji ovo je prvi slučaj prevare preko internet oglasnika pri trgovini stokom, a kako je Hini rekla glasnogovornica PU Maja Brozičević, ta je Karlobažanka još u siječnju pronašla oglas i htjela kupiti šest komada teladi.

Stupila je u kontakt s prodavateljima kojima je uplatila dogovoreni iznos od preko šest tisuća eura. Nakon toga je nekoliko puta razgovarala s osobama kojima je uplatila novac, ali su ju navodni prodavatelji dovodili u zabludu obećavajući isporučiti plaćena goveda, navela je policija u priopćenju.


To je razlog što se ona tek u subotu obratila policiji za pomoć te je sada pokrenuta potraga za počiniteljima i protiv njih će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Hoće li se SDA raspasti ili će se doživjeti promjene?
Raspad totalni, gotovi su
Unutarnje promjene i nova lica
Svejedno mi je
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.