Predstavljena knjiga Danijele Škegro 'Cilj je biti sretan'

FOTO: FENA/MARIO LONČAR

Škegro u svojim tekstovima, također, iznosi kritički stav prema modernim tehnologijama.

FENA | 17. OŽUJKA 2023. | 09:04

Daniela Škegro, mostarska spisateljica, kolumnistica, kantautorica i urednica portala Hercegovka.net, u Gradskoj galeriji KIC-a u Tomislavgradu u četvrtak je predstavila svoju šestu knjigu pod nazivom “Cilj je biti sretan”.

Uz autoricu, o knjizi su govorili novinarka i voditeljica Pro TV-a Matea Jolić i profesorica hrvatskog jezika i književnosti Ljubica Ivančić.

- Naslov „Cilj je biti sretan”, vjerujem, misao je svih nas ovdje i to je ono što svi svakodnevna svi želimo biti. Kroz ispisane priče s motivacijskim sadržajima najprije uočavamo jednostavnost autoričina pera, lakoću pisanja, sažetost te konkretnost, duboku emociju, ljubav u svakom smislu, stabilnost, znanje, mudrost, vjeru i prijateljstvo - prenijela je svoja razmišljanja o autoričinoj knjizi Ljubica Ivančić.


Škegro u svojim tekstovima, također, iznosi kritički stav prema modernim tehnologijama.

- Moderno vrijeme nosi svoje pozitivne i negativne strane. Mi smo, pak, dali prednost telefonima i kamerama negoli zagrljajima i komunikaciji uživo. Autorica upozorava čovjeka da je usamljenosti nova bolest društva - dodala je Škegro.

Matea Jolić je istaknula kako Škegro u svaku svoju priču, pjesmu ili kolumnu “ugradi” dio svoje duše. Po njezinim riječima, knjiga govori o sreći, otuđenosti i poniznosti te se s posebnim užitkom pročita u jednom dahu.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.