Predsjednik Srbije lijepo zalijepio Komšića i Bećirovića: Šutio sam dok su se oni miješali

Komentirao je ocjene javnosti, kako u regiji tako i širom kontinenta

BILD.BA | 3. TRAVNJA 2023. | 21:56

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić na predstavljanju Open Balkan agende na sajmu vina u talijanskoj Veroni komentirao je rezultate predsjedničkih izbora u Crnoj Gori.

Posebno se osvrnuo na poraz aktualnog predsjednika Mile Đukanovića u drugom krugu izbora.

– Šutio sam na odgovoran način o crnogorskim izborima, jer ne želim govoriti ružne stvari kada je netko izgubio na izborima. Mislim da je to džentlmenski. Politika Đukanovića i naša politika su bile dijametralno suprotne. Nadam se da će odnosi biti bolji, ne padam u euforiju, vidjet ćemo kako će to izgledati… Vidjeli smo kako je to izgledalo sa (Zdravkom) Krivokapićem, vidjet ćemo kako će biti s Milatovićem. Nadam se da je moguće da napravimo bolje odnose Srbije i Crne Gore. Bilo bi dobro za sve nas. To je ono što je za ljude važno – rekao je Vučić.


Komentirao je ocjene javnosti, kako u regiji tako i širom kontinenta, da se Srbija grubo miješa u izborni proces u Crnoj Gori.

– Pogledajte brutalno miješanje Bosne i Hercegovine u unutarnje stvari u Crnoj Gori, ali nitko to nije rekao da je to radila Priština i gotovo sve zemlje zapadnog Balkana. To je ta priča kako Srbija uvijek mora biti kriva kako bi se napravio balans, a u stvari pravi se disbalnas, jer Srbija je uvijek kriva za sve iako nema nikakve veze s tim. Srbija je kriva, čak i kada šuti – rekao je Vučić pri tome misleći vjerojatno na Komšića i Bećirovića koji su se otvoreno i navijački svrstali na stranu Mila Đukanovića.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Je li vam žao što je ljeto skoro gotovo?
Da, mrzim i jesen i zimu
Svejedno mi je
Nije, ljeto je zapravo dosadno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.