Prada lansirala spajalicu od 370 eura, Twitter prepun reakcija

FOTO: PRADA

'Ne želim je ni besplatnu', neki su od komentara na Twitteru.

BILD.BA | 16. VELJAČE 2024. | 13:52
IZVOR: Index.hr

Ako ste mislili da su spajalice jeftine, prevarili ste se. Prada je lansirala srebrnu spajalicu, naziva Money Clip, koju je moguće kupiti po cijeni od 370 eura. Spajalica je rađena od srebra, visine je 6.5 cm te ima ugraviran prepoznatljivi Prada logo.

"Što je još uključeno?"

Iz Prade su objasnili kako se ova spajalica koristi za čuvanje gotovine i kreditnih kartica te kako je odličan izbor za one koji ne žele nositi novčanik. Twitter je prepun reakcija, pri čemu značajno dominiraju one negativne.


"Spajalica po toj cijeni... Što je još uključeno?", "Nek si sami spajaju novac njome, ja ću koristiti gumicu", "Ljudi će potrošiti novac na spajalicu i neće imati što držati u njoj", "Najluđe od svega je što je netko spreman potrošiti 400 dolara na ovo", "Tko ovo kupuje?", "Idioti će ovo kupovati i hvaliti se po društvenim mrežama", "Ne želim je ni besplatnu", neki su od komentara na Twitteru.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.