Poznat je razlog zbog kojega je Zoran Milanović razriješio jednog od svojih najbližih suradnika

FOTO: URED PREDSJEDNIKA REPUBLIKE HRVATSKE / TOMISLAV BUŠLJETA

Kako su pisali mediji, Šimunić je dobio odličnu ponudu za posao u privatnom sektoru te se navodno nakon dugo premišljanja odlučio za taj korak

BILD.BA | 3. SVIBNJA 2023. | 11:16

Jučer smo objavili kako je predsjednik Hrvatske Zoran Milanović razriješio jednog člana svog Kabineta. OVDJE opširnije o tome.

U međuvremenu je objavljeno i kako je razriješeni Bartol Šimonić Milanovićev Kabinet napustio na vlastiti zahtjev jer mu je stigla poslovna ponuda iz velike multinacionalke.

"Hvala predsjedniku, Orsatu, Nikoli, Ivani, Goranu i svima ostalima na odličnoj suradnji i drugarstvu u ove tri godine u Uredu predsjednika.


Odlazim uz dobra sjećanja i nezaboravne trenutke na koje nas je taj put odveo. Sad na red dolaze korporativna mora!", napisao je Šimunić na svom privatnom profilu na Facebooku. Kako su pisali mediji, Šimunić je dobio odličnu ponudu za posao u privatnom sektoru te se navodno nakon dugo premišljanja odlučio za taj korak.

Radi za Astrazenecu

Bivši šef Kabineta u Uredu predsjednika na svom profilu Linkedin otkrio je i da već mjesec dana radi za farmaceutsku multinacionalnu kompaniju Astrazenecu. Šimunić je otkrio kako radi na poziciji odnosa s pacijentima u odjelu onkologije za područje Balkana.

Po završetku studija Fakulteta prometnih znanosti, Šimunić počinje raditi za agenciju za digitalni marketing i odnose s javnošću u kojoj radi kao konzultant i komunikacijski trener na projektima digitalne komunikacije, a posebno na projektima implementacije društvenih mreža u medijima. Sudjelovao je na projektima edukacije iz područja digitalnog PR-a za više javnih institucija.

Sredinom 2015. dolazi na mjesto Voditelja digitalnih komunikacija SDP-a gdje ostaje do veljače 2017. godine. Od rujna 2017. radi u farmaceutskoj konzultantskoj tvrtki na poziciji voditelja odnosa s javnošću NewGen Pharma Consulting, nakon čega postjae šef Kabineta u Milanovićevom Uredu.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Što mislite o Simpsons predictionsu?
Vjerujem u sve to jer je previše slučajnosti
Ma nema od toga ništa
Hmmmmm, štogod pogode ostalo narod doda
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.