Potresno: Ovo su prve riječi nastavnice koja preživjela Kostin krvavi pohod, stalno je ponavljala jednu rečenicu

FOTO: ILUSTRACIJA

Bože, Bože, što nam se desilo! Što mu je ovo trebalo

BILD.BA | 7. SVIBNJA 2023. | 22:58

Nastavnica povijesti Tatjana Stevanović, koju je u krvavom piru ranio Kosta K. (13), već danima ne može vjerovati što im je dječak-ubojica učinio, pa u razgovoru s liječnicima stalno ponavlja da ništa ukazivalo nije da će Kosta uraditi ovu jezivu stvar!

Prema riječima liječnika koji brinu o njoj na odjeljenju kirurgije u Kliničkom centru Srbije, iako je sada izvan životne opasnosti i govori da se dobro osjeća, nastavnica Tatjana, u stanju šoka, ponavlja samo ovo: ” Bože, Bože, što nam se desilo! Što mu je ovo trebalo?”

Kako doznaju srbijanski mediji, zbog ozbiljnih ozljeda, nju čeka još jedna ortopedska operacija.


Podsjetimo, učenik sedmog razreda Kosta K. (13) u srijedu iz očevog pištolja ubio je osmero djece iz Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” i čuvara škole, a ranio šestero učenika i nastavnicu povijesti.

Zbog ugrožavanja opće sigurnosti Kostin otac Vladimir K. je priveden i određen mu je pritvor do mjesec dana, dok se dječak nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za djecu i mlade.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.