Potresno: Ovo su prve riječi nastavnice koja preživjela Kostin krvavi pohod, stalno je ponavljala jednu rečenicu

FOTO: ILUSTRACIJA

Bože, Bože, što nam se desilo! Što mu je ovo trebalo

BILD.BA | 7. SVIBNJA 2023. | 22:58

Nastavnica povijesti Tatjana Stevanović, koju je u krvavom piru ranio Kosta K. (13), već danima ne može vjerovati što im je dječak-ubojica učinio, pa u razgovoru s liječnicima stalno ponavlja da ništa ukazivalo nije da će Kosta uraditi ovu jezivu stvar!

Prema riječima liječnika koji brinu o njoj na odjeljenju kirurgije u Kliničkom centru Srbije, iako je sada izvan životne opasnosti i govori da se dobro osjeća, nastavnica Tatjana, u stanju šoka, ponavlja samo ovo: ” Bože, Bože, što nam se desilo! Što mu je ovo trebalo?”

Kako doznaju srbijanski mediji, zbog ozbiljnih ozljeda, nju čeka još jedna ortopedska operacija.


Podsjetimo, učenik sedmog razreda Kosta K. (13) u srijedu iz očevog pištolja ubio je osmero djece iz Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” i čuvara škole, a ranio šestero učenika i nastavnicu povijesti.

Zbog ugrožavanja opće sigurnosti Kostin otac Vladimir K. je priveden i određen mu je pritvor do mjesec dana, dok se dječak nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za djecu i mlade.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Je li vam žao što je ljeto skoro gotovo?
Da, mrzim i jesen i zimu
Svejedno mi je
Nije, ljeto je zapravo dosadno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.