Potpuno gola Lidija Bačić na Instagramu je izazvala erupciju oduševljenja

FOTO: INSTAGRAM

Fanovi su oduševljeni, Instagram gori, obaraju se rekordi u broju emojija srca i vatre po minuti

BILD.BA | 4. OŽUJKA 2023. | 16:05

Pjevačica Lidija Bačić-Lille objavila je fotografiju na društvenim mrežama na kojoj pozira gola okrenutih leđa. “Tijelo kao pjesma”, napisala je Lille u opisu fotografije.

Na fotografiji Bačić pozira gola okrenutih leđa i raspuštene kose. Stavila je crveni ruž, a lice nije otkrila. Malo je reći da je ovom objavom Lille izazvala brojne pozitivne komentare. Fanovi su oduševljeni, Instagram gori, obaraju se rekordi u broju emojija srca i vatre po minuti, piše Novi list.


“Koja pjesma? Tvoje tijelo je kao simfonijski orkestar”, “Super”, “Izgledaš savršeno”, “Savršena u svakom pogledu”, “Ljepotica Hrvatske”, samo su neki od komentara obožavatelja.

Lille je u opisu fotografije stavila naziv svog albuma objavljenog 2017. godine. Na albumu “Tijelo kao pjesma” surađivala je s Borisom Đurđevićem, Branimirom Mihaljevićem i Lukom Basijem.


VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.