Posušanka Ana Širić uoči finala The Voice-a: 'Cilj mi je biti i ostati svoja'

'Ja sam sebi davno pobijedila jer dobila sam sve što sam priželjkivala'

BILD.BA | 27. SIJEČNJA 2024. | 16:36

Hrvatska glazbena emisija i natjecanje The Voice bliži se svome kraju, a u njemu je u finale stigla i Posušanka Ana Širić.

Ana je prošle subote bila prva finalistica. Brzina, dinamičnost i stalno guranje naprijed cijele produkcije showa nisu, kako nam je kazala Ana, ostavili puno vremena za slijeganje dojmova, piše Radio Posušje.

Bilo mi je iznenađenje. Zadovoljna sam svime. Dosta je ovo dug, zanimljiv i prepun novih stvari put za nas koji nikada nismo bili u showbizzu. Još si nisam zbrojila i oduzela sve dojmove o prolasku u finale jer tempo koji imamo je zaista brz.


'Nije se nadala finalu'

Nisam se nadala finalu. Samo sam htjela otpjevati sve svoje izvedbe najbolje što mogu, jer kada se budem gledala na youtubu za pet ili deset godina da budem ponosna na sebe, kazala je Ana.

Večeras slijedi finale The Voicea. Ana je u konkurenciji s još troje natjecatelja. Što se tiče njezinih očekivanja, kazala je za Radio Posušje da zapravo ne razmišlja o pobjedi. Ona očekuje što bolje predstavljanje pjesme, svoje autentičnosti i različitosti koju bi voljela zadržati i u finalu, ali i u slučaju pobjede.

Za finale mogu samo obećati da ću se potruditi biti najbolja do sada, da dobro otpjevam, da ne falšam… Ne želim ni u finalu ništa očekivati kao što nisam ni očekivala u ovim emisijama do sada. Želim samo biti dobra. Želim izvesti pjesmu onako kako je ona meni na srcu.

Cilj mi je biti i ostati svoja na pozornici. Pobjedu i ne priželjkujem. Onaj tko pobjedi imat će sreću. No, ona ništa ne znači ako izgubiš sebe i ne ostaneš svoj i nakon svega ovoga se ne potrudiš i dalje slijediti svoje važne vrijednosti, kazala je Ana.Otkrila je ima li svoga favorita

Meni su svi favoriti. Svi ljudi koji su tu bili, meni su posebni na svoj način. Od svakog natjecatelja imam izvedbe koje su meni predivne i koje slušam. Moji protivnici u finalu su super momci, iznimno talentirani.

I oni će se potruditi prenijeti pjesmu i emociju onako kako to znaju. Tko god pobijedi, bit će zasluženo. Ja sam sebi davno pobijedila jer dobila sam sve što sam priželjkivala. Ovo finale je samo bonus, kazala je Ana za Radio Posušje.

Finale The Voicea počinje večeras u 20:15 sati na HRT-u.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.