Pos’o je dobar, a para laka: Kod oca i sina u Mostaru pronađeni oružje i droga

Pravi mali obiteljski posao

BILD.BA | 14. LIPNJA 2024. | 11:10

Po pismenoj naredbi Općinskog suda u Mostaru, djelatnici Sektora krim policije i Odjela krim. policije Policijske uprave (PU) Mostar su izvršili pretres stana i vozila oca i sina koji su u srijedu poslijepodne privedeni zbog napada u Splitskoj ulici u Mostaru, priopćili su iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije (HNŽ).

Pretresom stana i BMW-a korisnika R.R. (2000.) su pronađene dvije mrvilice, jedan okvir od pištolja sa tri komada streljiva, određena količina nepoznate biljne tvari, veća količina bijele praškaste tvari, mobiteli i novac.

Pretresom vozila marke BMW od E.R. (1970.) uz potvrdu je oduzeto: vojna automatska puška s okvirom u kojemu su se nalazila 23 komada streljiva, mobiteli i manja količina biljne tvari.
Dana 12.6.2024. godine, pretresom kuće koju koristi E.R. oduzete su dvije biljke visine 61 i 74 cm, određena količina biljne tvari, dvije ručne bombe, 15 komada streljiva za pištolj i jedan okvir automatske puške sa 32 komada streljiva.


O svemu je upoznat nadležni tužitelj.VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.