Policija privela 11 navijača Dinama i Rijeke, među njima su tri maloljetnika

FOTO: FACEBOOK/ BALKANSKI NAVIJACI

Među 11 navijača koje je policija privela prije, za vrijeme i nakon utakmice, šest je navijača Dinama, i pet navijača Rijeke.

BILD.BA | 26. VELJAČE 2024. | 09:21
IZVOR: HINA

Policija je palicama i suzavcem spriječila sukob navijača te privela 11 osobazbog alkoholiziranosti i posjedovanja pirotehnike povodom nogometne utakmice Dinamo - Rijeka odigrane u nedjelju popodne na Maksimirskom stadionu.

"U tijeku razilaska navijača nakon odigrane utakmice na okretištu Borongaj spriječen je sukob navijača domaćeg i gostujućeg kluba na način da su policijski službenici uporabili sredstva prisile palice i sredstvo sa nadražujućom tvari prema više osoba radi odbijanja napada, te tako napetu atmosferu koja je mogla prijeći u konkretni sukob spriječili", izvijestili su iz Policijske upravezagrebačke.

Nije bilo ozlijeđenih policijskih službenika, kao ni navijača, već je samo nastala materijalna šteta na gelenderima koju su prouzročili navijači.Nakon stavljanja situacije pod kontrolu, dio gostujućih navijača prepraćenoje na vlak koji je krenuo prema Rijeci, kao i 300 osobnih vozila i 40 kombija gostujućih navijača, dodali su u policiji.


Među 11 navijača koje je policija privela prije, za vrijeme i nakon utakmice,šest je navijača Dinama, i pet navijača Rijeke.

Među domaćim navijačima jedan je privedenzbog alkoholiziranosti, a pet zbog posjedovanja pirotehnike,među kojima su tri maloljetnika.Među navijačima Rijeke dva su privedenazbog alkoholiziranosti, jedan zbog posjedovanja pirotehničkih sredstava tedva zbog alkoholiziranosti i posjedovanja pirotehnike.

Policija i osiguranje su prije početka utakmice pronašli su 110 komada pirotehnike, od čega 30 bengalki, 73 dimne kutije, šest stroboskopa i jedan improvizirani okrugli topovski udar ispod južne tribine stadiona Maksimir.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.