Pogledajte kako Kramarićeva mama razbija šampanjac o brodicu Hitne pomoći 

FOTO: TWITTER

Kuma broda Danica Kramarić, majka Andreja Kramarića, nekoliko puta je bezuspješno pokušala razbiti bocu pjenušca

BILD.BA | 27. OŽUJKA 2023. | 14:20

Ministarstvo zdravstva je u suradnji s Ministarstvom mora, prometa i infrastrukture te Hrvatskim zavodom za hitnu medicinu danas u Šibeniku osiguralo plovidbu jedne od šest brzih brodica hitne pomorske medicinske službe iz projekta ukupne vrijednosti 10.1 milijuna eura osiguranih iz europskih bespovratnih sredstava i državnog proračuna.

Time se osigurava pružanje hitne medicinske skrbi stanovnicima i posjetiteljima otoka i priobalja kao i ujednačava dostupnost hitne zdravstvene skrbi na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske.

Na svečanosti isporuke prve brze brodice u Iskra brodogradilištu Šibenik su među ostalim uzvanicima bili ministar zdravstva Vili Beroš, ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu, ujedno HDZ-ova zastupnica Maja Grba-Bujević, ravnatelj Uprave sigurnosti plovidbe u Ministarstvu mora prometa i infrastrukture Siniša Orlić te župan Marko Jelić, gradonačelnik Željko Burić i vlasnik Iskra Grupe Dušan Šešok.


Beroš je pritom glumio i kapetana brodice. No prvo se odvijala tragikomična situacija s razbijanjem boce pjenušca o novi brod Hitne pomoći. Kuma broda Danica Kramarić, majka Andreja Kramarića, nekoliko puta je bezuspješno pokušala razbiti bocu pjenušca o brod, pa ju je naposljetku pomalo mahnitim udarcem o brodicu ipak uspjela razbiti, prenosi Index.

Pogledajte video
VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.