Ovo je strašno: Propucan je studentski dom u Zagrebu? Oglasila se i policija

FOTO: PIXSELL

Nekoliko rupa na prozoru pojavilo se u osmom paviljonu - kažu nam studenti dodajući kako se sve dogodilo u noći sa srijede na četvrtak.

BILD.BA | 24. SVIBNJA 2024. | 11:38

Nekoliko zabrinutih studenata Studentskom doma Stjepan Radić javilo se portalu 24sata.hr s informacijom da se nešto čudno događa u njihovom domu.

Nekoliko rupa na prozoru pojavilo se u osmom paviljonu - kažu nam studenti dodajući kako se sve dogodilo u noći sa srijede na četvrtak.

Kontaktirali smo zagrebačku policiju koja nam je potvrdila kako imaju dojavu o oštećenju stakla u Studentskom domu.Policija nagađa da se radi o 'zračnom oružju'

Prema za sada utvrđenim informacijama, najvjerojatnije je oštećenje uzrokovano zračnim oružjem - rekli su nam iz policije dodajući kako se kriminalističko istraživanje nastavlja.

Nova drama u Hrvatskoj: Zapalio se školski autobus, ono što se dogodilo nakon toga nitko nije očekivao

O svemu je kontaktiran i Studentski centar u Zagrebu, a kada odgovor dođe, objaviti će se. Inače, upravo na tom prostoru u četvrtak su krenuli 'Radićevi dani', koji traju tri dana, a u kojima se održavaju brojni koncerti.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.