Ovo je hit! Neka legendica danas je u Saboru smislila urnebesan bećarac o Sandri Benčić i Peđi Grbinu

BILD.BA | 21. VELJAČE 2024. | 19:38

U Saboru je danas bilo poprilično veselo. Oporba je predložila da se raspusti Hrvatski sabor i raspišu izbori za novi saziv zbog čega je u srijedu poslijepodne održana saborska rasprava koja bi prema nekim procjenama mogla potrajati do dugo u noć. Počelo je žestokim podbadanjima, a tako se i nastavilo nakon što je Grbin u ime oporbe održao govor protiv Vlade.

U moru nevjerojatnih istupa zanimljiv je bio i onaj HDZ-ovca Gorana Ivanovića koji je čak smislio bećarac o Peđi Grbinu i Sandri Benčić, piše Dnevno.hr.

Na iduću razinu stvari je odveo HDZ-ovac Goran Ivanović koji se obratio – bećarcem: “Znam di je Peđa potrošio pare, dao ih je Sandri za cigare”.


HDZ je demantirao njene tvrdnje da se na subotnjem prosvjedu okupilo deset tisuća ljudi, prozvao Možemo! da nije želio organizirati doček zlatnih vaterpolista, jer se bojao hrvatskih zastava i domoljubnih pjesama, te činjenice da bi se okupilo više ljudi nego na prosvjedu.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.