Ova Modrićeva izjava mogla bi jako oduševiti sve navijače vatrenih ma gdje se nalazili, pogledajte o čemu je riječ

Vatreni u ponedjeljak, 11. rujna od 18 sati igraju protiv Armenije koja je remizirala s Turskom. 

BILD.BA | 9. RUJNA 2023. | 09:28

Hrvatska nogometna reprezentacija srušila je Latviju rezultatom 5:0 na riječkoj Rujevici u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će se 2024. godine igrati u Njemačkoj. Svoj obol uoči subotnjeg 38. rođendana dao je i kapetan Luka Modrić koji i dalje dokazuje kolika je klasa igrača, a tome u prilog ide i činjenica da je ponovno nominiran za Zlatnu loptu.

"Ušli smo jako dobro u utakmicu, tako smo se dogovorili. Ovakve su nam se utakmice znale zakomplicirati, ali sada se to nije dogodilo. Otvorilo se golom Bruna Petkovića, mogli smo zabiti i više, ali ovo je dobar rezultat", rekao je kapetan Modrić.

Vatreni u ponedjeljak, 11. rujna od 18 sati igraju protiv Armenije koja je remizirala s Turskom.


"Definitivno poziv na oprez. Armenija je već pokazala da je nezgodna, rezultat u Turskoj to pokazuje. Imaju sedam bodova, morat ćemo stoga biti pravi. Vjerujem da ćemo se vratiti s tri boda", rekao je Modrić.

Iako u subotu slavi 38. rođendan Luka Modrić je nezaustavljiv kako u reprezentaciji tako i u redovima Real Madrida, a ove godine ponovno je nominiran za najveću nagradu u svijetu nogometa, Zlatnu loptu.

"Drago mi je što sam u užem izboru za Zlatnu loptu, a drago mi je i zbog Joška Gvardiola, zaslužio je. Također, sretan sam zbog Dominika Livakovića, koji je u konkurenciji za najboljeg golmana. Super je za hrvatski nogomet da imamo igrače u uskom izboru za nagrade. Treba ostaviti u istome ritmu", kazao je kapetan.

Modrić je i dalje u reprezentaciji, iako se spominjao odlazak nakon Lige nacija.

"Nisam imao dvojbe o ostanku. Nisam htio da se puno o tome priča i remeti mir reprezentacije. Nadao sam se da ćemo osvojiti Ligu nacija. Tada bi mi odluka bila lakša. Neovisno o tome, odlučio sam i ranije da ću ostati. Dobro se osjećam, izbornik me želi. Zašto ne bih bio u reprezentaciji dok je tako?", poručio je.

Na pitanje hoće li voditi Hrvatsku na Europskom prvenstvu 2024., odgovorio je kako je takav plan.

"Ali, u ovim je godinama teško planirati daleko u budućnost. Treba ići dan po dan, slušati tijelo i onda ćemo vidjeti hoće li se što promijeniti. Nadam se da neće i da ću i dalje imati ovakvu želju i volju", zaključio je kapetan Vatrenih.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.