Ova ljepotica dolazi iz Tomislavgrada i nova je miss Hrvatske

FOTO: BORIS MATAKOVIĆ

Pratiljama novoizabrane miss proglašene su Lana Valentić kao druga pratilja i Antea Krnić kao prva pratilja.

BILD.BA | 27. STUDENOG 2023. | 22:42

U Zagreb je izabrana 27. Miss Hrvatske - Tomislava Dukić, Miss hrvatske dijaspore.

Tomislava je odabrana među 12 finalistica i sljedećih godinu dana ponosno će nositi krunu i obnašati mandat Miss Hrvatske 2023.


Lana i Antea su pratilje


Pratiljama novoizabrane miss proglašene su Lana Valentić kao druga pratilja i Antea Krnić kao prva pratilja, piše Index.hr.

Tko je nova Miss Hrvatske?

Tomislava dolazi iz Tomislavgrada, ima 25 godina i jako voli putovati. Završila je Kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je disciplinirana te predana sportskim aktivnostima i zdravom životu. Ističe kako je bitno paziti na sebe i svoje tijelo.

Proputovala je puno zemalja. Nada se da će joj ovaj izbor omogućiti upoznavanje novih ljudi koji će joj možda jednog dana pomoći u realizaciji njenih planova i projekata.


12 djevojaka natjecalo se u pet kategorija

Nakon višednevnih priprema 12 djevojaka natjecalo se u pet kategorija: intervju, sport, talent, top model i multimedija. U Top 8 super finalistica plasirale su se Luna Marija Novak, Tia Stilinović, Lana Valentić, Tomislava Dukić i Patricija Dimitrovski, koje su svoje mjesto osigurale pobjedom u pojedinačnim kategorijama, dok su se Leona Maroši, Tara Begedin i Antea Krnić u super finale izbora Miss Hrvatske 2023. plasirale odlukom stručnog ocjenjivačkog suda.

Top 8 super finalistica odgovaralo je na pitanja stručnog ocjenjivačkog suda, koji je imao težak zadatak odabrati najkompletniju djevojku koja će imati čast predstavljati Hrvatsku na 72. izboru za miss svijeta.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Tko će biti idući predsjednik Sjedinjenih Država
Trump
Biden
Svejedno mi je
Netko treći
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.