Otvorene su prijave za 'Hercegovca godine', pogledajte tko se sve može prijaviti

Nominacije su otvorene od danas, 19. veljače do 19.ožujka 2024., nakon čega kreće glasovanje.

BILD.BA | 19. VELJAČE 2024. | 10:38
IZVOR: FENA

Udruga "Hercegovka godine" iz Mostara otvorila je nominacije za izbor Hercegovac godine, a prijave su otvorene do 19. ožujka, nakon čega slijedi glasovanje.

Tri prethodne godine smo birali 'Najpoželjnijeg Hercegovca neženju' i zaista smo zadovoljni svime onim što je pratilo ovo natjecanje. Međutim, jako puno upita smo dobili, zašto nije Hercegovac godine, kao što je i Hercegovka godine, kako bi mogli nominirati svoje kandidate za koje smatraju da zaslužuju ovu laskavu titulu. Neki bi nominirali svoje poslodavce, sportaše, gospodarstvenike, drugi pak svoje kolege, a neke dame su spremne nominirati svoje muževe. Jednostavno smo im pružili mogućnost da to i učine. Tako da je to razlog zašto smo promijenili dio naziva manifestacije - kazala je Daniela Škegro predsjednica Udruge Hercegovka godine.

Nominacije su otvorene od danas, 19. veljače do 19.ožujka 2024., nakon čega kreće glasovanje.


Koliko će trajati glasovanje i u koliko krugova će se odvijati, ovisi od broja pristiglih nominacija.

Osnovni uvjet za nominaciju je da kandidat vuče korijene iz Hercegovine, neovisno o mjestu stanovanja, profesiji i starosnoj dobi.

Nominacije se primaju isključivo putem e-mail adrese: [email protected], gdje je uz ime osobe koja se nominira, obvezna i suglasnost kandidata s nominacijom, zanimanje, mjesto stanovanja (i mjesto rođenja ukoliko je kandidat iz Hrvatske ili iseljeništva), mail adresa kandidata, fotografija i biografija.

Ne sumnjamo da će manjkati nominacija jer zapravo cilj svega je prvenstveno promocija Hercegovine i ljudi koji potječu iz ovog krša i kamenjara, a itekako su sposobni i vrijedni, te se snađu gdje god da se nađu - poručili su iz Organizacijskog odbora.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.