Otac dječaka pretučenog u Vukovaru otkrio tko ih je posjetio: ‘Nije im bitno što smo Srbi’

Glasnogovornik PU vukovarsko – srijemske, Dragoslav Živković, rekao je da su kroz kriminalističko istraživanje zasad dokazali kaznenu odgovornost za pet osoba

BILD.BA | 10. SIJEČNJA 2024. | 19:11

Četvero uhićenih osoba koje se dovodi u vezu s premlaćivanjem skupine mladića u Vukovaru danas je ispitano pred Općinskim državnim odvjetništvom, a danas se očekuje i odluka o istražnom zatvoru.

Policija je navodno došla do novih saznanja i u istrazi su se pojavila nova imena. U istražnom zatvoru već je jedna prije uhićena osoba, a u PU vukovarsko-srijemskoj neslužbeno se doznaje da bi se moglo dogoditi najmanje još jedno uhićenje.

Glasnogovornik PU vukovarsko – srijemske, Dragoslav Živković, rekao je da su kroz kriminalističko istraživanje zasad dokazali kaznenu odgovornost za pet osoba te da i dalje rade na slučaju. Dodao je da je dio počinitelja pronađen u Vukovaru, gdje su se skrivali.


Detaljnije OVDJE.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.