Novi detalji brutalnog napada u Vukovaru: Jedan od uhićenih bio među Boysima u Grčkoj?

BILD.BA | 10. SIJEČNJA 2024. | 12:12

Još je jedna osoba, kako neslužbeno doznaje Jutarnji, uhićena i privedena u policijsku postaju Vukovar zbog sumnje da je sudjelovala u brutalnom napadu na skupinu 15-godišnjaka u centru Vukovara prošle subote oko 22,25 sati. Iz PU vukovarsko-srijemske tu informaciju nisu mogli potvrditi, ali je nisu ni demantirali.

Glasnogovornik Dragoslav Živković kratko je za Jutarnji rekao kako policija radi ne otkrivanju svih okolnosti i počinitelja ovog incidenta te da će tijekom današnjeg dana biti i novo priopćenje što na neki način sugerira kako su otkrili i uhitili još nekog od osumnjičenih.

Podsjetimo, do sada su uhićena četvorica muškaraca koje se dovodi u vezu s napadom na maloljetnike u Vukovaru, a jednom od njih, 23-godišnjaku, uz kaznenu prijavu za sudjelovanje u tučnjavi određen je jednomjesečni istražni zatvor.


Za ostalu trojicu čekaju se nove informacije vezano uz kvalifikaciju djela te potencijalno podizanje novih kaznenih prijava i određivanje istražnih zatvora.

Prema neslužbenim informacijama, jedan od uhićenih bio je i u skupini BBB koji su ljetos uhićeni u Grčkoj zbog sudjelovanja u neredima i sukobima s navijačima AEK-a, tijekom kojih je jedan domaći navijač smrtno stradao.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.