Novak Đoković u finalu Roland Garrosa, Alcaraza 'uništili' grčevi

FOTO: TWITTER

Đokoviću sada nedostaje još samo jedna pobjeda kako bi stigao do rekordne 23. Grand Slam titule

BILD.BA | 9. LIPNJA 2023. | 19:34

Vrlo je bilo napeto u polufinalnom meču Roland Garrosa između Carlosa Alcaraza (20) i Novaka Đokovića (36), u kojem je naposljetku slavio srpski tenisač.

Prvi je set osvojio Đoković sa 6:3, da bi mu potom Alcaraz uzvratio i osvojio drugi sa 7:5. Iako je španjolski tenisač pružao sve bolje igre, u trećem je setu imao problema s grčevima, što je Đoković iskoristio te je slavio sa 6:1.

Istim je rezultatom slavio i u četvrtom setu te je s ukupnim 3:1 u setovima prošao u finale Roland Garrosa.


Alcaraz se mučio s grčevima
Inače, trećem gemu trećeg seta Alcaraz je morao prekinuti svoj servis zbog problema s grčevima u desnoj nozi. Meč je privremeno zaustavljen kod rezultata 1:1 kako bi mu fizioterapeut pružio pomoć i izmasirao bolno mjesto.

Budući da Alcaraz nije mogao zatražiti medicinski time-out usred gema, bio je prisiljen predati taj gem. Nakon toga se vratio na teren i nastavio meč na Đokovićev servis. Đoković je potom iskoristio poteškoće Španjolca, koji se jedva kretao na terenu, i osvojio treći set sa 6:1.

Đokoviću sada nedostaje još samo jedna pobjeda kako bi stigao do rekordne 23. Grand Slam titule. Đoković će u finalu igrati s boljim iz dvoboja Norvežanina Caspera Ruuda i Nijemca Alexandra Zvereva.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Što mislite o Simpsons predictionsu?
Vjerujem u sve to jer je previše slučajnosti
Ma nema od toga ništa
Hmmmmm, štogod pogode ostalo narod doda
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.