NK Široki Brijeg i Božo Musa potpisali ugovor o produženju suradnje

Po povratku u matični klub u zimu 2021. godine Božo Musa upisao je ukupno 50 nastupa u svim natjecanjima

BILD.BA | 7. LIPNJA 2023. | 16:38

NK Široki Brijeg i Božo Musa u srijedu su potpisali produženje suradnje do ljeta 2025. godine.

Iskusni 34-godišni središnji branič je dijete našega kluba, karakteran igrač i vrhunski profesionalac koji će svojim znanjem i iskustvom uvelike pomoći razvoju naših mladih igrača - istaknuli su iz NK Široki Brijeg.

"Zahvaljujem se upravi i sportskom direktoru na ukazanom povjerenju, a posebice što u meni vide, prije svega, igrača koji svojim ponašanjem, radnom etikom i karakterom može pomoći mladim igračima u njihovom sazrijevanju i igračkom razvoju", rekao je Božo Musa po potpisu novoga, dvogodišnjeg ugovora ne skrivajući zadovoljstvo zbog nastavka suradnje.


"Sretan sam što nastavljamo zajedničku suradnju i nadam se boljim rezultatima u idućoj sezoni. Svojim igrama i rezultatima nastojat ćemo vratiti osmijehe na lice naših navijača. Zajedno u nove pobjede", dodao je.

Po povratku u matični klub u zimu 2021. godine Božo Musa upisao je ukupno 50 nastupa u svim natjecanjima, priopćeno je iz NK Široki Brijeg.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Što mislite o Simpsons predictionsu?
Vjerujem u sve to jer je previše slučajnosti
Ma nema od toga ništa
Hmmmmm, štogod pogode ostalo narod doda
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.