Njemačka policija na nogama: Nestao radnik Saša iz BiH, krenuo u smještaj i nikada tamo nije stigao...

ILUSTRACIJA, NEMA NIKAKVE VEZE S TEKSTOM
FOTO: UNSPLASH

Ima crnu kosu i nosi bradicu. Možda nosi plavo-zelenu radnu odjeću.

BILD.BA | 2. SVIBNJA 2023. | 11:07

Njemačka policija traga za nestalim građevinskim radnikom iz Bosne i Hercegovine. Otkako je u subotu, 29. travnja, s gradilišta u Penzbergu krenuo prema svom smještaju u bavarskom Kochel am Seeu, 41-godišnjem Saši Gunjeviću gubi se trag.

Kako je izvijestila Policijska inspekcija Murnau, Gunjević je oko 10.30 sati napustio gradilište, a prema izjavama njegovih kolega, 41-godišnjak je rekao da želin ešto kupiti u diskontu i potom se odvezao do svog smještaja. No, tamo nije stigao i gubi mu se svaki trag.

Pronašli zaključan auto


Njegovo službeno vozilo je locirano – bilo je parkirano izvan ceste u šumi u Grafenauschau (općina Schwaigen, okrug Garmisch-Partenkirchen). Prema navodima policije, auto je bilo zaključano. Međutim, nestalu osobu tamo nisu mogli pronaći. Policija nije pronašla dokaze o njegovom mogućem boravištu. Osim toga, službenici su pretraživali i istraživali na području njegove prijavljene adrese, gradilišta i u inozemstvu – za sada bez rezultata, piše Fenix.

Policija sada moli građane za informacije. Saša Gunjević je visok oko 1,80 metara i težak oko 100 kilograma. Ima crnu kosu i nosi bradicu. Možda nosi plavo-zelenu radnu odjeću. Mole se svi koji mogu dati informaciju gdje se on nalazi da nazovu policijsku postaju u Murnau na telefon 08 84 1 61 76 0 ili da kontaktiraju drugu policijsku postaju.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.