Ništa od zabrane koncerta Prijovićke u Zadru, oglasila se i pozvala na feštu, poznat i datum

Bit će ovo idealna prilika da Dalmatinci uživo čuju hitove

BILD.BA | 22. VELJAČE 2024. | 20:01

Unatoč prvotnim zabranama, srpska pjevačica Aleksandra Prijović, nastupit će u Zadru. Srpska pjevačka zvijezda Aleksandra Prijović objavila je datum koncerta u Zadru. Riječ je o 7. lipnju 2024. godine. "Puno mi je srce što na listu turneje mogu dodati i vaš grad", započela je objavu. Naime, turneja Od istoka do zapada se nastavlja.

"Dragi moji, ne mogu vam opisati koliko vam se veselim. Vidimo se 7. lipnja u Zadru. Vjerujem da ćemo se dobro zabaviti i stvoriti trenutke koje ćemo pamtiti cijeli život", poručila je. Naime, regionalna zvijezda očito ne prestaje oduševljavati, stoga poziva na još jedan spektakl.

Bit će ovo idealna prilika da Dalmatinci uživo čuju hitove poput "Legitimno", "Dam, dam, dam", "Devet života", "Bogata sirotinja", "Psiho" te brojne druge. Ipak, pjevačica isprva nije bila dobrodošla u Zadar. Prema prvim najavama, koncert se trebao održati u svibnju u dvorani "Krešimir Ćosić", no gradonačelnik je to izričito odbio.


Direktno podsjeća da je zadarski gradonačelnik Branko Dukić odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da "nema slobodnih termina" u dvorani.

O svemu se oglasila i Prijović. "Koliko sam vidjela izjavu, ne postoji nikakva zabrana. Mislim da je tu sve u redu i ovim putem pozdravljam gradonačelnika, iako je rekao da ne sluša ovu vrstu muzike. Ako se bude predomislio, dobrodošao je na koncert", poručila je tada.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.