Nijemci zaustavili autobus, putnici iz BiH putovali bez valjanih dokumenata: Evo koje je bilo opravdanje vozača

U priopćenju policije stoji da je u grupi bh. državljana bio i 16-godišnjak

BILD.BA | 14. STUDENOG 2023. | 09:11

Pripadnici njemačke savezne policije iz Lindaua zaustavili su tijekom rutinske kontrole autobus talijanske kompanije u kojem su tijekom provjere utvrdili da četiri državljanina BiH nemaju valjane dokumente za ulazak u Njemačku.

Inače, pažnju na njih je skrenuo sam vozač autobusa koji je rekao da se ustručavao obratiti policiji, iako je znao da nemaju potrebne dokumente. Na pitanje policije zašto ih pustio u autobus, 60-godišnji vozač je odgovorio kako se bojao te da nije imao druge opcije nego ih povesti, prenose Nezavisne.

Inače, u priopćenju policije stoji da je u grupi bh. državljana bio i 16-godišnjak koji je policiji pokazao fotografiju boravišne dozvole koju je imao na mobilnom telefonu. Međutim, policija je odmah uvidjela kako to nije valjan dokument. On je odmah proveden u najbliži centar za socijalni rad, jer se radi o maloljetniku.


VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.