Nevjerojatno: Doktorica Spahić liječila majku Armina Berberovića. Ujutru joj dao čokoladu, navečer ju usmrtio

FOTO: AVAZ

Doktorica Spahić liječila je majku Armina Berberovića u Domu zdravlja u Starom Gradu i cijela obitelj ju je osobno poznavala

BILD.BA | 4. LIPNJA 2023. | 13:49

U petak se navršilo sedam dana od stravične nesreće na Marijindvoru u Sarajevu u kojoj je Armin Berberović (26) Mercedesom usmrtio mladu doktoricu Azru Spahić.

U nesreći zbog koje su građani Sarajeva istog dana izašli na prosvjede ozlijede opasne po život zadobila je Azrina kolegica.

Pod zabranom


Berberoviću je određen jednomjesečni pritvor, utvrđeno je da je bio pod utjecajem alkohola i da je Mercedesom upravljao pod zabranom jer mu je oduzeta vozačka dozvola.

Kako saznaje Avaz ubijena doktorica Spahić liječila je majku Armina Berberovića u Domu zdravlja u Starom Gradu i cijela obitelj ju je osobno poznavala. Čak je liječila i njegovog brata Mevludina.

Prema informacijama sarajevskog lista, nekoliko dana prije kobne nesreće djevojci Berberovića umro je otac, sahrana je obavljena tog dana i on je popio pivo.

Oko 23 sata jurio je na posao jer je bio zaposlen kao dispečer jednog taksi prijevoznika te je po dolasku na Marijindvor napravio nesreću i ubio doktoricu koju je poznavao.

Da stvar bude tragičnija, on je tog jutra, prema saznanjima Avaza, bio kod Azre Spahić jer je došao po doznake oca svoje djevojke.

Donio joj je čokoladu, a ona ga je potapšala po ramenu i rekla: “Vidimo se Deba” (Berberovićev nadimak). Nekoliko sati kasnije Berberović ju je usmrtio.

Zvao Hitnu, pokušao joj pomoći

Berberović je pozvao policiju i Hitnu pomoć te je pokušao pomoći nastradalima. S jednom od doktorica pokušao ju je izvući ispod automobila. Ali bilo je prekasno. Zbog obilnog krvarenja preminula je na licu mjesta.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.