Nećete vjerovati što je učinio ovaj 23-godišnjak: Riskirao je svoj život, ali i ugrozio sigurnost svih vozača

FOTO: CROPIX

Zbog počinjenog prekršaja 23-godišnjak je sankcioniran.

BILD.BA | 9. SRPNJA 2024. | 12:37

Na autocesti A6 kod Vrbovskog u 11.30 sati uočen je mladić kako pretrčava svih šest prometnih traka autoceste.

Na toj dionici autoceste vozilima je dozvoljeno kretanje brzinom od 110 km/h. Iz PU primorsko-goranske pišu kako srećom nije izazvao prometnu nesreću, ali je svojim nesmotrenim i neodgovornim ponašanjem ugrozio svoju, ali i sigurnost svih vozača koji su tada prolazili tamo.

Naglo su morali smanjiti brzinu, pa je moglo doći i do lančanog sudara, dodaju iz policije. Zbog počinjenog prekršaja 23-godišnjak je sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


"Shodno navedenom još jednom pozivamo pješake na apsolutnu odgovornost pri kretanju u prometu te da isključivo koriste nogostupe, a ako to nisu u mogućnosti, neka se kreću uz lijevi rub kolnika kako bi u slučaju potrebe mogli propustiti vozila koja im dolaze u susret.

Pješaci s osobnim prijevoznim sredstvima također su obvezni kretati se nogostupom i ne smiju se kretati autocestom, brzom cestom i cestom namijenjenom za promet motornih vozila", poručili su iz PU primorsko-goranske.


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.