Navijači bodre Vatrene jače nego ikad, Dalić im poručio: 'Ispred nas je još jedna povijesna utakmica'

FOTO: CROPIX

Na stadionu se očekuje 20 tisuća vjernih navijača.

BILD.BA | 24. LIPNJA 2024. | 09:01

"Ispred nas je još jedna povijesna utakmica. Mi smo spremni, svi su zdravi osim Domagoja Vide. Svjesni smo situacije, za nas je nokaut faza došla ranije, ali bez produžetaka.

Igra nam samo pobjeda, ništa drugo nas ne zanima, sve drugo nas šalje kući. Prve dvije utakmice nismo napravili potreban rezultat, ali u trećoj moramo. Uvijek smo bili pravi kada je trebalo, protiv Belgije, protiv Rusije, protiv Škotske," kazao je Dalić.

Objasnio je koliko se ova reprezentacija razlikuje od one u Katru koja je osvojila svjetsku broncu. "Ovo prvenstvo nismo dobro otvorili, ovo što smo odigrali nije bilo na nivou, prelagano primao golove, defanzivno smo lošiji. Nemamo Ivana Perišića kakav je bio u Katru gdje je bio u vrhunskoj formi, igrači su stariji dvije godine, igramo protiv jakih suparnika. Osnovni problem je što smo primamo prelagano golove."


Navijači su već na ulicama Leipziga. S nestrpljenjem iščekuju ovu ključnu utakmicu. Naime, upravo će ona odlučiti o sudbini Hrvatske nogometne reprezentacije. Na stadionu se tako očekuje 20 tisuća vjernih navijača. Mnogi od njih cijeli su vikened u Leipzigu, a iz hotelskih su se soba mogle čuti hrvatske navijačke pjesme.

Kako će ova euforija završiti, vidjet ćemo. Činjenica je da su navijači nogometašima dali još jednu priliku te da raspoloženje ne opada, unatoč nezavidnim rezultatima koji su uslijedili prvo nakon Španjolske, a potom i nakon Albanije. Po pitanju igre koja nas očekuje s Talijanima, Dalić smatra kako će Spalleti mijenjati sastav, ali ne i formaciju. "Ne očekujem da će puno mijenjati u smjeru taktike, možda nekoliko imena,. Bitno je da mi budemo bolji, znamo koliko Italija vrijedi," poručio je Dalić.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.