Najbolji gol Konferencijske lige je onaj napadača Zrinjskog: Bomba s 34 metra

FOTO: FACEBOOK

Zahvaljujući tom pogotku Zrinjski je uspio izvući bod protiv Aston Ville

BILD.BA | 15. PROSINCA 2023. | 19:57
IZVOR: HINA

Izjednačujući gol protiv Aston Ville hrvatskog napadača iz redova mostarskog Zrinjskog Matije Malekinušića proglašen je najboljim pogotkom posljednjeg kola nogometne Konferencijske lige.

U 87. minuti susreta u Mostaru, nakon što je uspio prevariti dva obrambena igrača Ville, 24-godišnji Malekinušić je uputio pravu bombu sa 34 metra i smjestio je iza leđa vratara Filipa Marschalla. Na web stranici Konferencijske lige taj se potez našao među tri gola, a nakon glasovanja publike proglašen je najboljim.

Zahvaljujući tom pogotku Zrinjski je uspio izvući bod protiv Aston Ville te se na najbolji način oprostiti od daljeg natjecanja.


Na tribinama pravo ludiloMalekinušić je skinuo dres i potrčao k suigračima, a na tribinama stadiona nastalo je pravo ludilo.

Matija Malekinušić je hrvatski nogometaš koji je ponikao NK Trnju, a zatim nastupao u za mlade selekcije zagrebačkog Dinama i Sesveta. Od 2021. godine član je mostarskog Zrinjskog.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.