Nadbiskup Vukšić s hrvatskim ministrom razgovarao o europskom putu Bosne i Hercegovine

FOTO: FENA

Tijekom ugodnog razgovora nadbiskup i ministar su razmijenili mišljenja o stanju u Bosni i Hercegovini kao i u Nadbiskupiji.

HINA | 24. STUDENOG 2023. | 10:00

U poslijepodnevnim satima 23. studenoga nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomo Vukšić primio je u svom sarajevskom uredu ministra vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Gordana Grlića Radmana.

Tijekom ugodnog razgovora nadbiskup i ministar su razmijenili mišljenja o stanju u Bosni i Hercegovini kao i u Nadbiskupiji.

Nadbiskup Vukšić podržao je proces europskih integracija Bosne i Hercegovine i zahvalio ministru Grliću Radmanu za pomoć koju Republika Hrvatska pruža na tom putu te za pomoć koju pruža Crkvi i ljudima u Bosni i Hercegovini, javila je Katolička tiskovna agencija.


Sastanku su nazočili i mons. Slađan Ćosić, generalni vikar i mons. Pavo Jurišić, ravnatelj Uprave za jugoistočnu Europu Stribor Kikerec, načelnik Sektora za planiranje politika Antun Buklijaš, načelnica Sektora za COREPER II Dubravka Kobaš Lučić načelnik Sektora za jugoistočnu Europu i proces proširenje Matija Očuršćak, voditeljica Službe za prijenos znanja Dubravka Smolić Vlaić, voditelj Službe za Bosnu i Hercegovinu Danijel Gortan izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Ivan Sabolić te ministar savjetnik Mladen Glavina.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.