Muškarac stotinu dana jeo samo i isključivo brzu hranu, a ono što mu se dogodilo je nevjerojatno

ILUSTRACIJA, NEMA NIKAKVE VEZE S TEKSTOM
FOTO: UNSPLASH

Bitna stvar nije što jedete, već koliko jedete. Znam da će mnogi misliti da sam lud, ali vrijedi pokušati, izjavio je Kevin

BILD.BA | 9. LIPNJA 2023. | 12:17

Kevin Maggins (56) je ostvario značajan gubitak težine od 26,5 kilograma tijekom toplih dana zahvaljujući svom neobičnom eksperimentu. Naime, on je odlučio da u periodu od 100 dana konzumira isključivo obroke iz popularnog lanca brze hrane McDonald’s. Nakon 43 dana, Kevin je primijetio da mu ovakav način ishrane donosi koristi, a njegova težina se smanjila sa 108 na 81,5 kilograma.

Gostujući u emisiji “Today Show Maginnis”, Kevin je otkrio da je ključni dio tajne njegovog uspjeha bilo jedenje samo polovine ponuđene hrane po obroku i pijenje vode umjesto gaziranih sokova. Također, izbjegavao je konzumaciju alkohola i grickalica.

“S obzirom na to da sam jeo manje, uvijek sam osjećao glad sve do sljedećeg obroka”, izjavio je Kevin, te je pozvao druge ljude da prestanu izbjegavati određene namirnice i umjesto toga se fokusiraju na veličinu porcija.


Nevjerojatno

“Postoje zdravije opcije hrane od one koju sam ja jeo? Naravno. Ali kad je u pitanju smanjenje tjelesne težine, ključno je smanjiti veličinu obroka”, rekao je Kevin, koji se odlučio i na analizu krvi kako bi provjerio zdravstvene benefite svog eksperimenta. Rezultati su pokazali da mu se smanjio nivo kolesterola i triglicerida, te da je uspio stabilizirati nivo šećera u krvi koji je prije bio u preddijabetičkom rasponu.

Kevinova dijeta postala je viralna na TikToku, a mnogi su pratili njegov napredak. Impresionirana rezultatima, njegova supruga se priključila eksperimentu nakon 40 dana. U periodu od 25 dana, i ona je uspjela skinuti 8,5 kilograma.

“Ne znam je li ovo zaista djelotvorno ili ne, ali ja sam na putu ka svojem cilju. Nadam se da ću ukupno izgubiti oko 23 kilograma. Bitna stvar nije što jedete, već koliko jedete. Znam da će mnogi misliti da sam lud, ali vrijedi pokušati”, izjavio je Kevin na početku izazova.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Što mislite o Simpsons predictionsu?
Vjerujem u sve to jer je previše slučajnosti
Ma nema od toga ništa
Hmmmmm, štogod pogode ostalo narod doda
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.