Možemovac se na televiziji izrugivao Bogu, oglasila se Hrga: 'Tko tom liku daje legitimitet'

FOTO: PIXSELL

'To su za njega radikali. Dakle, osjećam da sam to i ja, po njegovoj definiciji, nastavila je Hrga.

BILD.BA | 26. SVIBNJA 2024. | 11:20

Poznato TV lice Mirjana Hrga ponovno je komentirala društveno-političke događaje.

'"Dok sam tu na otoku, nemam (bar ja), ništa osim četiri kanala TV-a. Nedjeljom ujutro, neselektivno pustim Youtube. Zavrti mi se neka debata Nove TV, za europske izbore… Na dodatak u rečenici 'ako Bog da' kandidata konzervativne opcije, uključuje se lik iz Možemo i posprdnim tonim dodaje: 'I Majka Božja…'", započela je.

"Prezime mu je Bosanac. Ime ne znam. Ali sve je rekao o sebi. I opciji koja ga šalje u studio jedne tv s nacionalnom koncesijom… Pri tom, zaziva 'pluralizam', ali isključuje svakog tko spomene jednu od najjačih tradicijskih osnova hrvatskog naroda: Boga", nastavila je.


"To su za njega radikali. Dakle, osjećam da sam to i ja, po njegovoj definiciji. Ja, koja na uštrb sebe branim pravo Palestinaca na opstanak. Oni su Muslimani. Nikada ih nisam nazvala radikalima. Tko tom liku daje legitimitet?", upitala se.
'Ne na štetu drugih'

"Nije dovoljno furati se na ležernost, peace i love, malo marice i svih vidova slobode. Sve to može. Ali ne na štetu drugih. Nisu baš svi drugačiji smeće. Štoviše. S podsmjehom i oprezom vas promatraju", zaključila je.

Plenković je otkrio kako stoje stvari između HDZ-a i DP-a, spomenuo je i Pupovca

Podsjetimo, Hrga je nedavno komentirala kako je danas obiteljski život sve izazovniji. "Kolike god bile porezne olakšice ili što već… Osim toga što je financijski izazovnije, izazovnije je i organizacijski.
Ne možeš se u potpunosti posvetiti poslu i samo stvarati karijeru jer doma imaš nešto puno važnije", objasnila je novinarka. Ona je inače u braku s odvjetnikom Stašom Stafanovićem, prenosi Direktno.hr.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.