Mostarski gradonačelnik se susreo s veleposlanikom Republike Irske

On je također istaknuo veliki turistički potencijal koji imaju Mostar i Hercegovina

BILD.BA | 25. SVIBNJA 2023. | 11:39

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić primio je u četvrtak u Gradskoj vijećnici veleposlanika Republike Irske za Bosnu i Hercegovini sa sjedištem u Sloveniji Adriana Farrella.

Veleposlanik Irske u Mostar je stigao u srijedu zrakoplovom Croatia Airlinesa te je izrazio zadovoljstvo činjenicom kako je Mostar preko Zagreba povezan s cijelom Europom.

On je također istaknuo veliki turistički potencijal koji imaju Mostar i Hercegovina i kako se isti može razviti poboljšanjem prometne infrastrukture i promocijom najljepših destinacija.


Mostarski gradonačelnik je naglasio kako su u proteklom razdoblju pokrenuti brojni procesi i infrastrukturni projekti, a sve s ciljem poboljšanja kvalitete života svih građana Mostara. Također je naveo kako mladi ljudi koji su uključili u društvene procesu mogu doprinijeti razvoju gospodarstva i dodatno približiti Bosnu i Hercegovinu Europskoj uniji, priopćeno je iz Grada Mostara.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.