Morbidan nastup na Supertalentu šokirao gledatelje! Instrument svirala spolnim organom: ‘Od cajki do vaginalnog koncerta’

Svi neshvaćeni čudaci u vlastitim državama bježe u Hrvatsku, jedan je od komentara

BILD.BA | 6. STUDENOG 2023. | 11:12

Kandidatkinja Beatrice McQueef radi kao kirurški asistent, a iz hobija se počela baviti cirkuskim vještinama. Jednu od spomenutih vještina pokazala je i gledateljima Supertalenta.

“Sljedeće scene mogle bi uznemiriti gledatelje. Upozoravamo vas da nikako ne pokušavate izvesti ono što ćete vidjeti”, najavljeno je prije njezinog nastupa. Ukratko rečeno, kandidatkinja je svirala instrument svojim spolnim organom, prenosi Dnevno.hr.

Hrvati zgroženi nastupom
“Mislim da nije dobro to kako je došla ne zato što je izvela izvedbu koju jest, nego ona je žena, žena treba držati do sebe i svog tijela! Nije ženino tijelo lutka da je svatko tko želi gleda! Žena mora biti ugledna, mudra, pametna dama! Žao mi je što se toliko spustila na dno zbog jedne audicije”, napisala je gledateljica.

“Pod hitno zabraniti nemoralno neprimjerene nastupe svugdje”, “Sramota”, “Takve najmorbidnije nastupe treba zabraniti pod hitno”, “Degutantno”, “Ovdje je žiri zakazao taj nastup su trebali odmah prekinuti…”, “I sad Maji i ovoj Tomičić ova gadost ne smeta, a smetalo im je kad je žena molila na latinskom. Jadna je ovo emisija i još jadnija TV kuća kad u ovom terminu ovakve gluposti prikazuje”, pisali su gledatelji.

“Svi neshvaćeni čudaci u vlastitim državama, bježe u Hrvatsku koja je izgleda magnet za budale.”, “Tko ju je pustio uopće u emisiju”, “Koje gadosti rade odvratno”, “Zašto ste zamutili detalj. Zar se ona stidi. Ne vjerujem. U ostalom niti talent šou nema neki nivo pa, mislim da to sve ima smisla. Od cajki do vaginalnog koncerta”, “Bože nas sačuvaj od ovakvih glupih programa”, dali su svoje komentare na društvenim mrežama gledatelji, koji nisu mogli vjerovati što ova gospođa izvodi.

Naime, prije izlaska na pozornicu ova se kandidatkinja detaljno predstavila.

”Ja sam doktorica Beatrice. Imam 41 godinu i radim u medicini kao kirurški asistent. Moji otac, baka i djed su također bili doktori. Volim što mogu pomoći ljudima. Na kraju dana mogu otići kući znajući da sam doprinijela nečijem životu. Svi u mojoj obitelji su bili glazbeno nadareni pa smo bili poticani da učimo svirati instrumente. Počelo je s flautom u osnovnoj školi. Za mene je učiteljica rekla da nema nade da ću ikada dobro svirati. Onda sam se počela baviti cirkuskim vještinama iz hobija. Otkrila sam da sa svojim tijelom mogu raditi neke stvari koje drugi ljudi ne mogu. Moj nastup može biti opasan ako padnem”, najavila je Beatrice McQueef u prilogu kojim se predstavila prije izlaska na pozornicu Supertalenta.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.