Mladić iz Mostara u Širokom pao zbog droge: Nije stao policiji kad su ga zaustavljali, bacao drogu kroz prozor 

ILUSTRACIJA, NEMA NIKAKVE VEZE S TEKSTOM
FOTO: MUP ŽZH

O svemu su se jučer oglasili iz MUP-a ŽZH. Bild.ba prenosi priopćenje sa njihovih internetskih stranica u cijelosti

DRAGAN MARIĆ | 30. SVIBNJA 2023. | 12:53

Mladić I.Č. (21) iz Mostara pao je prošloga petka u Dobriču pored Širokog Brijega zbog droge, piše portal Bild.ba. On se vozio u BMW-u naših registracija, a kada su ga zaustavljali policajci, oglušio se na znak zaustavljana i propičio dalje.

Policajci su vidjeli da izbacuje nešto kroz prozor i kasnije uočili da je riječ o, navjerojatnije, marihuani. S njim je bio nešto stariji B.Š. u autu (26).

O svemu su se jučer oglasili iz MUP-a ŽZH. Bild.ba prenosi priopćenje sa njihovih internetskih stranica u cijelosti:


Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, policijski službenici PU Široki Brijeg su dana 26.05.2023. godine, oko 17.30 sati, u mjestu Dobrič u Širokom Brijegu, vršili kontrolu prometa.

Prilikom zaustavljanja motornog vozila marke „BMW'', bh registarskih oznaka, isto se nije zaustavilo na signalizaciju policijskog službenika, nego se nastavilo kretati nakon čega su policijski službenici uočili kako vozač navedenog vozila rukom izbacuje nepoznate predmete kroz prozor vozila, nakon čega se zaustavlja i potom kontrolira od strane policijskih službenika.

Utvrđeno je da je vozač navedenog vozila I.Č. (2002) iz Mostara, dok se na mjestu suvozača nalazio B.Š.(1997) iz Mostara.

Obilaskom mjesta gdje je vozač I.Č. izbacio predmete kroz prozor, pronađene su dvije prozirne PVC vrećice u kojima se nalazi zeljasta biljna materija, te je ista izuzeta očevidom.

I.Č. je lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ,,Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga" iz čl. 238 KZ F BiH, te je nad istim u službenim prostorijama PU Široki Brijeg zavedena krim obrada, dok je B.Š saslušan u svojstvu svjedoka.

O svemu navedenom je obaviještena dežurna tužiteljica Županijskog tužiteljstva ŽZH, te će po kompletiranju predmeta protiv I.Č. biti upućeno izvješće o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu ŽZH.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
O autoru
Novinar i povremeni kolumnist portala Bild.ba
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.