Mlada Širokobriježanka (22) pala s kokainom i marihuanom, javili su se iz policije

FOTO: UNSPLASH

Bild.ba prenosi policijsko priopćenje

BILD.BA | 23. SVIBNJA 2023. | 12:49

Mlađahna djevojka P.K. iz Širokog Brijega (22) uhićena je prekjučer u Širokom zbog posjedovanja droge, u ulici Antuna Mihanovića.

Kako je objavio MUP ŽZH, kod djevojke su pronađeni kokain i marihuana. Bild.ba prenosi policijsko priopćenje:

"Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, policijski službenici PU Široki Brijeg su dana 21.05.2023. godine u 18.10 sati u Ulici Antuna Mihanovića u Širokom Brijegu, uočili i legitimirali žensku osobu za koju su utvrdili da se radi o P.K. (22) iz Širokog Brijega.


Tom prilikom policijski službenici su kod imenovane pronašli i privremeno izuzeli uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta pet PVC vrećica u kojima se nalazi praškasta materija koja svojim izgledom podsjeća na opojnu drogu kokain, jednu manju i jednu veću PVC vrećicu u kojima se nalazi zeljasta biljna materija koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu marihuanu.

P.K. je lišena slobode, te nad istom je u službenim prostorijama PU Široki Brijeg provedena kriminalistička obrada zbog postojanja osnova sumnje da je počinila kazneno djelo ,,Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga ” iz čl. 238 KZ F BiH.

Dana 22.05.2023. godine policijski službenici OKP-a PU Široki Brijeg su temeljem Naredbe Općinskog suda u Širokom Brijegu izvršili pretragu obiteljske kuće koju koristi gore navedena P.K. iz Širokog Brijega kojom prilikom je pronađen i na potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta oduzet jedan PVC omot u kojemu se nalazi bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu.

Policijski službenici PU Široki Brijeg će po kompletiranju predmeta protiv P.K. (22) uputiti izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu", pišu iz MUP-a ŽZH.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.