Mlada Širokobriježanka (22) pala s kokainom i marihuanom, javili su se iz policije

FOTO: UNSPLASH

Bild.ba prenosi policijsko priopćenje

BILD.BA | 23. SVIBNJA 2023. | 12:49

Mlađahna djevojka P.K. iz Širokog Brijega (22) uhićena je prekjučer u Širokom zbog posjedovanja droge, u ulici Antuna Mihanovića.

Kako je objavio MUP ŽZH, kod djevojke su pronađeni kokain i marihuana. Bild.ba prenosi policijsko priopćenje:

"Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, policijski službenici PU Široki Brijeg su dana 21.05.2023. godine u 18.10 sati u Ulici Antuna Mihanovića u Širokom Brijegu, uočili i legitimirali žensku osobu za koju su utvrdili da se radi o P.K. (22) iz Širokog Brijega.


Tom prilikom policijski službenici su kod imenovane pronašli i privremeno izuzeli uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta pet PVC vrećica u kojima se nalazi praškasta materija koja svojim izgledom podsjeća na opojnu drogu kokain, jednu manju i jednu veću PVC vrećicu u kojima se nalazi zeljasta biljna materija koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu marihuanu.

P.K. je lišena slobode, te nad istom je u službenim prostorijama PU Široki Brijeg provedena kriminalistička obrada zbog postojanja osnova sumnje da je počinila kazneno djelo ,,Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga ” iz čl. 238 KZ F BiH.

Dana 22.05.2023. godine policijski službenici OKP-a PU Široki Brijeg su temeljem Naredbe Općinskog suda u Širokom Brijegu izvršili pretragu obiteljske kuće koju koristi gore navedena P.K. iz Širokog Brijega kojom prilikom je pronađen i na potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta oduzet jedan PVC omot u kojemu se nalazi bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu.

Policijski službenici PU Široki Brijeg će po kompletiranju predmeta protiv P.K. (22) uputiti izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu", pišu iz MUP-a ŽZH.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Što mislite o Simpsons predictionsu?
Vjerujem u sve to jer je previše slučajnosti
Ma nema od toga ništa
Hmmmmm, štogod pogode ostalo narod doda
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.