Mlada Hercegovka osvojila simpatije u Masterchefu, za prijavu nitko od bližnjih nije znao: 'Skupljala sam hrabrost'

Bojala se komentara jer dolazi iz malog mjesta

BILD.BA | 9. RUJNA 2023. | 17:02

Po svemu sudeći, izgleda nam da se hrvatskoj kulinarskoj sceni smiješi svjetla budućnost s obzirom da se ovogodišnjoj postavi priključila i simpatična Hercegovka, Ivana Soldo.

Ova mlada i nadarena dvadeset sedmogodišnjakinja dolazi iz Ograđenika, blizu Čitluka. No, ono što je posebno intrigantno jest činjenica da se prijavila na audicijsku emisiju "MasterChef Hrvatska" bez da je ikome unaprijed otkrila svoje namjere.

Kako je naglasila nekoliko puta tijekom emisije, ranije nije smogla hrabrosti prijaviti se unatoč dugogodišnjem snu o sudjelovanju jer se bojala komentara s obzirom da dolazi iz malog mjesta. No, očigledno je da je ovaj put drugačije.


Nepca članova žirija u audicijskoj emisiji Ivana je odlučila osvojiti nešto drugačijim desertom, odnosno kako ga je ona nazvala „Tiramisu na neki moj način“. Melkioru se nije svido način na koji je servirala desert, pa je od njega dobila "ne". Međutim, prolaz je dobila kod Damira i Stjepana, što joj je omogućilo da kući u Čitluk ode s „pregačom“. „Da mogu nešto drugačije, pojednostavnila bih. Ne bih si zadala toliko stvari koje su mi oduzele dosta vremena“, rekla je Ivana, prenosi Hercegovina.info

Kada su je pitali što obično kuha za svoje najmilije, Ivana je s osmijehom odgovorila da nema baš puno prilike kuhati moderna jela onoliko često koliko bi željela. Njezina obitelj, a posebno otac Mirko, kako sama ističe tipična je hercegovačka, što joj ne ostavlja puno prostora za eksperimentiranje u kuhinji.

U obitelji Soldo, kako je kroz šalu rekla, često se konzumiraju različite čorbe, janjetina i pura, pa nije bila sigurna bi li njezin neobičan desert dobio zeleno svjetlo od oca. Kontaktirali smo i njezinog oca Mirka, koji je s ponosom u glasu izjavio: "E pa, sigurno bih ga probao."

Iako je strahovala od reakcija svoje okoline, čini se da su mještani reagirali izrazito pozitivno kada su ugledali njezino simpatično lice na malim ekranima. Razgovarali smo i s njezinom mlađom sestrom Andreom Milićević, koja joj je poručila da su svi uz nju, navijaju za nju i žele joj mnogo sreće.

Na kraju, to jedno "ne" nije ju obeshrabrilo; naprotiv, kao prava Hercegovka kakva jest, Ivana je odlučno izjavila: „Kod mene je sada inat da se dokažem Melkioru, da ja to mogu“.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Što mislite o Simpsons predictionsu?
Vjerujem u sve to jer je previše slučajnosti
Ma nema od toga ništa
Hmmmmm, štogod pogode ostalo narod doda
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.