Mišo Kovač završio u bolnici, oglasila se kćer Ivana i otkrila o čemu je riječ

FOTO: VJERAN ŽGANEC-ROGULJA/PIXSELL

Nije za zezati se. Legendarni pjevač morao je u bolnicu

BILD.BA | 28. STUDENOG 2023. | 16:17

Mišo Kovač završio je u bolnici zbog povišene tjelesne temperature, a njegova kći Ivana otkrila je kako se osjeća.

“Moj otac je završio u Kliničkom bolničkom centru u Splitu zato što je dobio visoku temperaturu. Nije ništa ozbiljno. Kod starijih osoba koji imaju već neke poteškoće kao on, trebaju otići u bolnicu… Nije isto kao i kod nas zdravih kada dobijemo visoku temperaturu”, rekla je Ivana Kovač, kći legendarnog pjevača Miše Kovača za Večernji.

Podsjetimo, prošle godine Mišo je trebao nastupiti na dočeku Nove godine u Vukovaru, ali je morao otkazati. Dobio je visoku temperaturu. Bilo mu je jako žao što je razočarao Vukovarce koji su mu se jako radovali.


“Rijetko pjevam u novogodišnjoj noći, ali Vukovar je grad koji se ne odbija! Velika mi je čast da za Novu godinu pjevam u Vukovaru jer je to grad koji bi u bilo kojoj zemlji na svijetu bio heroj. Mi moramo biti još jači da bi Vukovar bio idol svih Hrvata”, jednom prilikom je rekao Mišo.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.