Mišo Kovač završio u bolnici, oglasila se kćer Ivana i otkrila o čemu je riječ

FOTO: VJERAN ŽGANEC-ROGULJA/PIXSELL

Nije za zezati se. Legendarni pjevač morao je u bolnicu

BILD.BA | 28. STUDENOG 2023. | 16:17

Mišo Kovač završio je u bolnici zbog povišene tjelesne temperature, a njegova kći Ivana otkrila je kako se osjeća.

“Moj otac je završio u Kliničkom bolničkom centru u Splitu zato što je dobio visoku temperaturu. Nije ništa ozbiljno. Kod starijih osoba koji imaju već neke poteškoće kao on, trebaju otići u bolnicu… Nije isto kao i kod nas zdravih kada dobijemo visoku temperaturu”, rekla je Ivana Kovač, kći legendarnog pjevača Miše Kovača za Večernji.

Podsjetimo, prošle godine Mišo je trebao nastupiti na dočeku Nove godine u Vukovaru, ali je morao otkazati. Dobio je visoku temperaturu. Bilo mu je jako žao što je razočarao Vukovarce koji su mu se jako radovali.


“Rijetko pjevam u novogodišnjoj noći, ali Vukovar je grad koji se ne odbija! Velika mi je čast da za Novu godinu pjevam u Vukovaru jer je to grad koji bi u bilo kojoj zemlji na svijetu bio heroj. Mi moramo biti još jači da bi Vukovar bio idol svih Hrvata”, jednom prilikom je rekao Mišo.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.