Miroslav Škoro je predstavio novi hit: Gotovo zaboravljenu pjesmu vratio je u život

FOTO: CROPIX

Ubrzo nakon audio verzije, Škoro je snimio i spot koji nam upravo predstavlja.

BILD.BA | 11. LIPNJA 2024. | 15:26

Poznati pjevač i bivši političar Miroslav Škoro predstavlja novi hit "Žito raste", a sada je objasnio i kronologiju nastanka pjesme.

Snježana Dujmić, supruga pokojnog Rajka Dujmića, u jednoj od njegovih ladica pronašla je pjesmu "Žito raste" i dala ju Zrinku Tutiću.

On je nazvao Škoru i predstavio mu pjesmu. Škoro je odmah okupio "dream team" u sastavu: Zrinko Tutić, Nenad Ninčević, Miro Buljan i on. Pjesmi su udahnuli novu dušu i u par dana sve je bilo snimljeno.


Svojom uvjerljivom izvedbom i vrhunskom produkcijom, Škoro je gotovo zaboravljenu pjesmu vratio u život. Pjesma "Žito raste" prvi put je izvedena na CMC festivalu Vodice 2024. gdje mu je uručeno priznanje CMC televizije za najboljeg izvođača u 2023. godini.

Škorina mnogobrojna publika već je na prvom refrenu pjevala s njim u jedan glas ovu izrazito jednostavnu i pjevnu melodiju.
Snimio i spot

Ubrzo nakon audio verzije, Škoro je snimio i spot koji nam upravo predstavlja. Spot je snimljen u Baranji u prelijepom Zmajevcu gdje su uhvaćeni kadrovi nepreglednih žitnih polja. Osim blagorodnih njiva, ovaj kraj je poznat po bogatstvu vinograda i zmajevačkim surducima. U toj atmosferi, Škoro i njegov bend odlično su se snašli.

Baby Lasagna s obožavateljima podijelio fantastične vijesti: 'Jedva čekam vidjeti i čuti reakcije'

Produkciju spota potpisuje Fotoart d.o.o. iz Osijeka. Snimatelj je bio Domagoj Topić, a montažu je odradio Domagoj Barić. Glumci Nera Tešankić i Luka Dragojević uvjerljivo su odglumili svoje uloge. Spot prikazuje ljubavnu priču iz mladosti koja je imala nesretan kraj. Zato Škoro u refrenu pjeva: "Žito raste, žito raste, stižu laste, stižu laste, bez tebe", prenosi Direktno.hr.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.