Miroslav Landeka u Mostaru predstavlja knjigu 'Stari most s mjesta događaja'

FOTO: BLJESAK.INFO

Uz autora, o knjizi će govoriti Anto Ivić, član Središnje uprave HKD Napredak i Danijel Vidović.

BILD.BA | 19. OŽUJKA 2024. | 09:27
IZVOR: FENA

U sklopu kulturne manifestacije "Napretkov tjedan kulture 2024." (NTK) večeras će u Galeriji kraljice Katarine Kosače u Mostaru u 19.30 sati biti predstavljena knjiga "Stari most s mjesta događaja“ autora Miroslava Landeke.

"Knjiga je dokumentaristička i novinarska i prati izgradnju i događanja oko izgradnje Starog mosta od potpisivanja 1999. za njegovu obnovu do presude Haaškog suda 2019. godine", navodi se u najavi.

Uz autora, o knjizi će govoriti Anto Ivić, član Središnje uprave HKD Napredak i Danijel Vidović. Moderatorica je novinarka Ana Marija Dedić.Glavni medijski pokrovitelj je FENA

U glazbenom dijelu programa nastupit će Maja Mišković na violini, Marija Mila Milas na flauti i Filip Milošević na klaviru.

Promocija ‘Srca zemlje’ Glorije Lujanović u KIC-u, stižu ugledni predstavljači i pisci

Manifestaciju NTK, koja je proglašena od posebnog značaja za HKD Napredak, podržali su i Središnja uprava HKD Napredak-Sarajevo, Grad Mostar, Eronet i Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske. Glavni medijski pokrovitelj je Federalna novinska agencija FENA.


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.