Milanović se oglasio na fejsu: Pozvao Plenkovića da prestane maltretirati hrvatske građane pričama o svojoj ugrozi

FOTO: AGENCIJE

'Vođenje Vlade traži malo više osobne hrabrosti i pouzdanja u institucije hrvatske države'

BILD.BA | 13. SVIBNJA 2023. | 13:33

Predsjednik Zoran Milanović nakon nekog vremena oglasio se na svojoj službenoj Facebook stranici, gdje je komentirao prijetnje upućene premijeru Andreju Plenkoviću.

"Predsjednik Vlade, drugi dan zaredom, uzbunjuje hrvatsku javnost informacijama o tome kako mu prijete. Ne prijete samo njemu, ali samo on od toga radi medijski show i to, izgleda, po uzoru iz neposrednog istočnog susjedstva", piše Milanović.


"Pozivam ga da prestane maltretirati hrvatske građane pričama o svojoj ugrozi jer posao koji je izabrao, vođenje Vlade, traži malo više osobne hrabrosti i pouzdanja u institucije hrvatske države. I kad se već sam retorički pita – 'najbolje bi bilo da šutimo'?, odgovor je - da, šuti o tome. I pusti ljude koji su zaduženi za sigurnost u Hrvatskoj da rade svoj posao, bez sijevanja reflektora iz privatne režijske komore. Malo više mjere i ukusa ne bi škodilo", dodao je.

Da podsjetimo, u sličnom se tonu u subotu javnosti obratio i mostovac Nikola Grmoja, koji je poručio da svi saborski zastupnici primaju prijetnje koje dolaze zajedno s političkim djelovanjem, no ne žele svi govoriti o njima kao premijer.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.