Milanović donio odluku o razrješenju važnog člana svog tima, napušta predsjednika, čini se, na vlastiti zahtjev

FOTO: URED PREDSJEDNIKA REPUBLIKE HRVATSKE / DARIO ANDRIŠEK, TOMISLAV BUŠLJETA

Odluka o razrješenju stupila je na snagu 29. travnja 2023. godine

BILD.BA | 2. SVIBNJA 2023. | 18:28

Iz Ureda predsjednika Zorana Milanovića stiglo novo je priopćenje o razrješenju jednog važnog člana predsjednikovog tima.

“Predsjednik Republike Zoran Milanović donio je odluku o razrješenju pročelnika Kabineta predsjednika Republike Hrvatske Bartola Šimunića. Bartol Šimunić razriješen je dužnosti pročelnika Kabineta predsjednika Republike Hrvatske na osobni zahtjev.

Odluka o razrješenju stupila je na snagu 29. travnja 2023. godine”, stoji u priopćenju.


Na internetskoj stranici predsjednika Milanovića o Šimuniću piše:

“Rođen je 1989. u Zadru. Završio je Tehničku školu u Zadru, a diplomirao logistiku na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu 2012. godine. Obnašao je dužnost studentskog pravobranitelja i bio je član Odbora za kontrolu nastavnih procesa na matičnom fakultetu.

Po završetku studija počinje raditi za agenciju za digitalni marketing i odnose s javnošću u kojoj radi kao konzultant i komunikacijski trener na projektima digitalne komunikacije, a posebno na projektima implementacije društvenih mreža u medijima. Sudjelovao je na projektima edukacije iz područja digitalnog PR-a za više javnih institucija.

Sredinom 2015. dolazi na mjesto Voditelja digitalnih komunikacija SDP-a gdje ostaje do veljače 2017. godine. Od rujna 2017. radi u farmaceutskoj konzultantskoj tvrtki na poziciji voditelja odnosa s javnošću, gdje ostaje do veljače 2020. godine.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.