(VIDEO) Maturanti iz Rijeke i Zadra šokirali su hrvatsku javnost: Intervenirala je i policija

Na Tik Toku je osvanula snimka njihovog divljačkog ponašanja

BILD.BA | 24. SVIBNJA 2024. | 15:27

U petak je Norijada u cijeloj Hrvatskoj te lijepe slike slavlja obišle su zemlju, ali grupa maturanata iz Rijeke pokvarila je veselje i užasnula gledatelje svojim postupcima na Korzu.

Na Tik Toku je osvanula snimka na kojoj maturanti u crnim majicama bacaju bengalke po centru Rijeke. Njihovo divljačko ponašanje izazvalo je odmah lavinu komentara.

"Huligani", "Pretjerujete stvarno! Pa čemu tako. Lijepo se proveselite na normalan način, a ne da od sebe radite budale", "Grozno, na njima svijet ostaje?" i "Ovdje šeću majke s djecom, još će nekome baklja doletjeti u glavu", neki su od komentara.


@radiorijeka Sretno svim maturantima ???? #rijeka #maturanti #korzo #norijada #radiorijeka #nijeradiosvestosvira #matura2024 #matura #maturanti2024 #norijada2024 #fiume #tiktokhrvatska #fypcroatia ♬ Motivational - Vioo Sound
Neredi u Zadru

Maturanti u Zagrebu, norijadu se započeli okupljanjem na glavnog zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, a onda su se u povorci uputili na Bundek gdje se nastavlja slavlje.

Nova drama u Hrvatskoj: Zapalio se školski autobus, ono što se dogodilo nakon toga nitko nije očekivao

Nered su izazvali i maturanti u Zadru koji su također koristili pirotehnička sredstva i njima su uspjela zapaliti tendu na terasi od kafića u centru grada pa je morala intervenirati i policija, prenosi Direktno.hr.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.