Marijan Budimir uoči derbija s Veležom: Sve ćemo dati za pobjedu

FOTO: FACEBOOK

Za razliku od dvoboja sa Zrinjskim, trener Širokog za ovu utakmicu ima znatno širi igrački kadar

BILD.BA | 25. STUDENOG 2023. | 11:08

Sljedeća prvenstvena utakmica Širokom Brijegu donosi novi ogled sa susjedima iz Mostara. Ovaj put Plavo-bijeli s Pecare ugostit će Velež u svome prvom "domaćem ispitu" na Mokrom Docu u Posušju u nedjelju u 19.45 sati.

- Apsolvirali smo utakmicu sa Zrinjskim. Slijedi nam novi derbi i na tragu onoga dobrog iz prethodne utakmice želimo ući u ovu utakmicu. Velež je jako kvalitetna momčad, nižu dobre rezultate i njihova pobjeda u mostarskom derbiju veliko je upozorenje - kazao je trener Širokog Brijega Marijan Budimir u najavi utakmice.

Za razliku od dvoboja sa Zrinjskim, Budimir za ovu utakmicu ima znatno širi igrački kadar.


- Neki igrači nam se vraćaju nakon ozljeda i odrađenih suspenzija. To nam je svakako olakotna okolnost. Sve ćemo dati za pobjedu. Igrati na Pecari u ovom trenutku bi nam puno značilo. Međutim, Posušje je blizu i pozivam naše navijače da nas podrže na putu do pobjede - dodao je Budimir.

Pravdu će dijeliti Luka Bilbija iz Prijedora s pomoćnicima Bojanom Makarićem iz Bijeljine i Emirom Zahiragićem iz Sarajeva.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.