Maloljetni Hrvat uhićen u Njemačkoj zbog sumnje da je ubio djevojku (19), tijelo ostavljeno na igralištu

ILUSTRACIJA
FOTO: UNSPLASH

Mladić je djevojku navodno ubio iz koristoljublja. Od ranije je poznat policiji, no ne po teškim kaznenim djelima. 

BILD.BA | 24. SVIBNJA 2023. | 18:12

Hrvat (17) iz Recklinghausena u Njemačkoj uhićen je zbog sumnje da je ubio poznanicu (19) i njeno tijelo ostavio na školskom igralištu.

TužiteljicaSvenja Grosse-Kreul(39) ističe da je istraga u tijeku, no otkriva da je 19-godišnjakinja znala hrvatski jezik. Nije poznato je li bila Hrvatica ili je jezik poznavala zbog člana obitelji.

"Mnogo je toga još nejasno, poput odnosa žrtve i počinitelja. Za sada se zna samo da je 19-godišnjakinja, koja je još živjela s majkom, znala hrvatski", rekla je tužiteljica, prenosi Fenix magazin.


Mladić je djevojku navodno ubio izkoristoljublja. Od ranije je poznat policiji, no ne poteškim kaznenim djelima.

Obdukcijom je utvrđeno da je 19-godišnjakinja zadavljena, no predmet kojim je počinjeno ubojstvo još uvijek nije osiguran.Pretpostavlja se da je mjesto na kojemu je pronađeno tijelo ujedno i mjesto zločina.

Vijest o ubojstvu brzo se proširila njemačkim gradom te šokirala građane. Škola je zatvorila dvorište te je onemogućeno ostavljanje cvijeća i svijeća na mjestu zločina.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Hoće li se SDA raspasti ili će se doživjeti promjene?
Raspad totalni, gotovi su
Unutarnje promjene i nova lica
Svejedno mi je
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.