Majka zlostavljala trogodišnju kćer, otac sve snimio i prijavio policiji 

FOTO: UNSPLASH/ILUSTRACIJA

Policija je za nasilje nad djetetom saznala nakon što im je otac dostavio video skrivenih kamera koje je postavio u kući

BILD.BA | 21. OŽUJKA 2023. | 19:30

Majka (32) iz Pančeva u Srbiji uhićena je zbog počinjenja kaznenog djela nasilja u obitelji jer je maltretirala i tukla svoju kćer.

Policija je za nasilje nad djetetom saznala nakon što im je otac dostavio video skrivenih kamera koje je postavio u kući, piše Telegraf. On je sumnjao da njegova supruga J.M. zlostavlja trogodišnju kćer, što se na kraju i potvrdilo.

"J.M. je od prosinca 2022. godine do 21. ožujka ove godine u obiteljskom stanu u Pančevu vršila nasilje nad maloljetnom kćeri tako što ju je vrijeđala, nazivala je pogrdnim imenima, vezala joj ruke u hranilici za djecu i izbacivala ju na terasu.


Po nalogu dežurne zamjenice OJT-a Pančevo određeno je zadržavanje J.M. u trajanju od 48 sati i ona će uz kaznenu prijavu biti privedena radi saslušanja u svojstvu osumnjičene", prenosi Blic.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.