Livaja napustio reprezentaciju pred jako važnu utakmicu, pogledajte što mu je poručio izbornik Zlatko Dalić

Livaja je za reprezentaciju odigrao 21 utakmicu te je pritom zabio četiri pogotka

BILD.BA | 8. LISTOPADA 2023. | 19:17

Marko Livaja u nedjelju je objavio na društvenim mrežama kako se oprašta od hrvatske nogometne vrste samo dan uoči okupljanja reprezentacije za dvije važne kvalifikacijske utakmice za odlazak na EURO 2024. protiv Turske i Walesa, koje su na programu sljedećeg tjedna.

"Nakon dugog razmišljanja, donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije, o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez. Izborniku i stožeru zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvijek će mi posebno u srcu ostati bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među suigračima i radost u cijeloj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspjeha", napisao je Livaja na Instagramu.

"Žao mi je što je Marko donio ovakvu odluku, no razumijem njegovo razmišljanje. Poštujem takvu odluku, kao što sam poštovao i prethodne odluke kada bi se netko oprostio od reprezentacije. Marku zahvaljujem na svemu što je dao reprezentaciji, bio je važan dio naše brončane priče u Kataru te vjerujem da će mu to Svjetsko prvenstvo ostati među najdražim uspomenama u karijeri. Želim mu puno zdravlja i sreće privatno i profesionalno", poručio je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić.


Livaja je za reprezentaciju odigrao 21 utakmicu te je pritom zabio četiri pogotka, uključujući vodeći pogodak protiv Kanade na Svjetskom prvenstvu u Katru na kojem je Hrvatska osvojila brončanu medalju.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.