Lendo: Nema odustajanja pod pritiscima kojima je cilj razbijanje Bošnjaka

FOTO: FACEBOOK

Lendino obraćanje dolazi nakon snažne poruke američke administracije upravo njemu i njegovom stranačkom šefu Bakiru Izetbegoviću

BILD.BA | 19. OŽUJKA 2023. | 11:16

Refik Lendo, potpredsjednik FBiH (SDA) objavio je Facebooku da 'nema kapitulacije pod pritiscima kojima je cilj razbijanje Bošnjaka'.

'Nema odustajanja i kapituliranja pred pritiscima i orkestriranim napadima koji imaju za cilj slabljenje i razbijanje Bošnjaka i njihove društveno-političke pozicije u našoj jedinoj domovini, državi Bosni i Hercegovini.

Uvjetna jačina trojke, petorke, šestorke se temelji na razjedinjenosti Bošnjaka i Bosanaca i Hercegovaca, mi to dopustiti ne smijemo i ne možemo jer Bosna i Hercegovina je iznad svega!!', napisao je Lendo.

Lendino obraćanje dolazi nakon snažne poruke američke administracije upravo njemu i njegovom stranačkom šefu Bakiru Izetbegoviću. Amerikanci su, su sankcionirajući bivšeg ravnatelja OSA-e Osmana Mehmedagića Osmicu zbog obračunavanja s političkim protivnicima SDA koristeći resurse državne sigurnosne agencije, Lendi i njegovom šefu Izetbegoviću neizravno poručili da neće skrštenih ruku gledati njihovo protivljenje formiranju vlasti u FBiH bez SDA.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Sviđa li vam se na Bildu to što možete mijenjati pozadinu u crnu i plavu?
Užas, bezveze
Fora mi je
Nisam skužio/la uopće
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.