Krevet na kojem je spavao Cristiano Ronaldo u Ljubljani ide na aukciju, evo koja mu je početna cijena

Svim navijačima se kroz fotografije nudi i pogled na prostoriju u kojoj je portugalski nogometaš boravio.

BILD.BA | 1. TRAVNJA 2024. | 16:37
IZVOR: HINA

Grand Plaza Hotel u Ljubljani odlučio je prodati krevet u kojem je spavao nogometaš Cristiano Ronaldo prošlog tjedna, kada je sa reprezentacijom Portugala igrao prijateljsku utakmicu sa Slovenijom.

Hotel je odlučio, budući da brojni navijači nisu uspjeli doći do Ronalda i dobiti autogram niti se fotografirati, da krajem mjeseca stavi na krevet po početnoj cijeni od 5000 eura, a da novac ide u dobrotvorne svrhe, piše portal 24UR.


Čekali su satima da ga vide

Svim navijačima se kroz fotografije nudi i pogled na prostoriju u kojoj je portugalski nogometaš boravio. "Želimo svima puno sreće i uspješno sudjelovanje na aukciji", priopćio je portal.

Portal navodi i da su navijači pokušavali pratiti Cristiana Ronalda na svakom koraku, ali je nogometaš uspijevao izbjeći pokušaje da dođu do njega.

Leboeuf poručio Ronaldu i Messiju: 'Hvala vam, uživajte u mirovini'

Navijači su ga čekali nekoliko sati na aerodromu u Brnu, a potom i ispred hotela Grand Plaza, gdje je boravio s reprezentacijom Portugala.

Reprezentacije Slovenije i Portugala odigrale su prijateljsku utakmicu 26. ožujka koju je Slovenija dobila sa 2:0.


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.